Palvelut

Pamitek Oy tarjoaa asiakkailleen luotettavaa, nopeaa ja kustannustehokasta kaluston huolto- ja korjauspalvelua sekä kunnossapito- ja asennuspalveluita Pohjois- ja Keski-Pohjanmaan alueella. Yrityksen toimipaikkana on Oulainen.

Työvoimavuokraus teollisuuden ja rakentamisen aloille

Teollisuuden ja rakentamisen parissa työvoiman rautainen ammattitaito on kaiken a ja o. Vuokraamme ammattitaitoisia hyvällä asenteella varustettuja työntekijöitä toistaiseksi voimassa olevilla sopimuksilla sekä projektiluonteisesti.

Reagoimme asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin nopeasti toimien ketteränä kumppanina. Meihin luottavat useat rakentamisen ja teollisuuden parissa työskentelevät yritykset.

Teollisuuden kunnossapitopalvelut

Teollisuuden kunnossapito vaatii monipuolista ammattiosaamista. Henkilöstöllämme on vahva osaaminen ja kokemus teollisuuden parissa työskentelystä. Asiakkaamme toimivat Pohjois-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueella.

Kaivinkoneen kauhan korjaus

Kaivnkoneiden korjaukseen meillä löytyy pitkäaikainen kokemus. Pystymme reagoimaan asiakkaan tarpeeseen nopeasti Pohjois-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueella.

Saamme usein soiton rakennustyömaalta, jossa esim. kaivinkoneen kauha (kauhan kynsi ratkeaa irti tms.) on rikkoutunut ja työt seisovat. Tällöin aika on rahaa! Me tulemme korjaamaan kauhan ensi tilassa.

Vaihtoehtoisesti voimme ottaa kauhan mukaan hallillemme, jossa suoritamme perusteellisemman korjauksen. Kohteessa korjaamisen kustannustehokkuus perustuu siihen, että koneen siirtokustannukset jäävät pois ja kone voi aloittaa työt heti korjauksen valmistuttua.

Kuorma-auton korjaus

Pystymme vastaamaan raskaan kaluston korjaustarpeisiin. Esimerksi kun kuorma-autoilijan matka on keskeytynyt Oulaisten lähiseudulla, olemme tulleet paikalle nopeasti korjaamaan kuorma-auton paikan päälle siten, että matka voi jatkua. Joskus korjaus suoritetaan pikaisena niin, että kuljettaja voi jatkaa matkaansa lähimpään raskaan kaluston korjaamoon.

Ketterää ja nopeaa palvelua

Pyrimme löytämään ratkaisun kaikkiin ongelmiin. Meille kannattaa olla yhteydessä aina, kun ei keksi kuka olisi mahdollinen ongelman ratkaisija tai korjaaja.

Meillä on laaja verkosto asiantuntijoihin, joiden tietotaitoa voimme tarvittaessa käyttää. Yleensä saamme koneen kuin koneen toimimaan ainakin jotenkin, jos se vain on teknisesti mahdollista.

 

Kysy lisää:

Miika Oksanen
040-5238265
miika.oksanen@pamitek.fi

kuva